Sæt et vindue, hvor der var en dør tidligere, og omvendt

11 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

Når man skal gøre noget ved ens hjem, så det er spændende at se på (igen), så ser man som regel på inventaret, at man kan male om, eller man kan få en masse nipsgenstande ind.

Hvis man er virkelig god til indretning på den front, så kan man nærmest forvandle et helt lokale bare ved at udskifte det, som man har i rummet, hvor man ellers ikke gøre så meget ved væggene, loftet, dørene eller andet.

Men det kan faktisk være det, som man trænger til at gøre, og så behøver man ikke at gøre andet; dette medfører så også, at man rent faktisk ikke ender med at have så store udgifter til at ændre på for eksempel vinduer og døre, som man kan tro, at det ender med at resultere i, fordi man sparer de penge væk på artikler til hjemmet.

vinduer

Dog kan det godt tage lidt tid at få ordentligt gennemført, om man gør det selv eller får håndværkere til det, men god kunst kræver jo sin tid at gennemføre.

Nogle steder ser det bare bedre ud med vinduer

Så lad os slå ned på vinduer og døre for at gøre det mere konkret, og der er det jo heldigt, at man har sådan et sted som Klarvinduer/dore, hvor man kan få både begge dele, så man ikke skal lede forskellige steder for at få fat i dem.

For så kan man se på, hvor man har vinduer i lokalet, og man kan se på, hvor der er døre – også selvom der kun er én dør.

Man kan så udskifte disse, så man får mere/mindre lys i lokalet, eller man får flere muligheder for at komme til tilstødende lokaler eller udenfor.

Man kan jo også oprette nogle helt nye steder, hvor der skal være vinduer og døre i rummet.

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler