Det skal du tænke over, når du køber nye vinduer

11 oktober 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Der en række forskellige detaljer, som det er en god ide, at du tænker over, inden du køber et vindue. Her kommer vi ind på en række af dem. Vi er blevet inspireret til artiklen af webshoppen klarwindows.co.uk. Det er en stor webshop, hvor du finder et stort udvalg af forskellige former for vinduer.

1. To lags eller tre lags glas?

Først og fremmest er det en god ide, at du grundigt overvejer, om du vil have to lags eller tre lags glas i dine vinduer. To lags glas er selvfølgelig billigere, men tre lags glas isolerer langt bedre. Du kommer derfor til at få et bedre indeklima og spare penge på varmeregningen, når du vælger tre lags glas frem for to lags glas. Derfor er klart det mest oplagte valg i de fleste tilfælde. Hos klarwindows.co.uk kan du dog stadig vælge to lags glas, hvis du af den ene eller anden grund ønsker at bruge det.

2. Træ eller træ/alu?

Når du køber vinduer, bør du også forholde dig til, om du vil have vinduer i træ eller træ/alu. Med træet får du selvfølgelig det helt autentiske trælook, men du får også alt besværet med at vedligeholde det. Træ/alu er til gengæld vedligeholdelsesfrit, hvilket er et en kæmpe fordel for dig. Der er gjort meget for, at træ/alu kommer til at se ud som almindeligt træ.

3. Farven på vinduerne

Du skal selvfølgelig også forholde dig til, hvad farven på vinduesrammerne skal være. På den måde kan du få nogle vinduer, der passer perfekt til din bolig. På klarwindows.co.uk kan du vælge mellem rammer i grå, hvid og sort. Det er farver, der vil passe til langt de fleste boliger. Du har derfor mulighed for at få præcis det udseende, som du drømmer om til din bolig. Det er jo rigtig rart for dig.

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler