Tre tips til dig der skal holde et selskab

03 februar 2022
Steffen Petersen

editorial

Står du og skal til at planlægge en fest, selskab eller noget tredje? Det kræver lidt planlægning og struktur at holde et selskab. Om det er til en konfirmation, bryllup eller bare en rund fødselsdag, så skal du i gang med at planlægge.

Vi har skrevet nogle gode råd til dig i dette indlæg, om hvad du skal have styr på, når du skal afholde et selskab. 

 

Selskab Køge

 

1. Få bestilt lokaler

Det er en god idé, at du er ude i god tid med at få bestilt lokaler, som du kan afholde dit selskab i. Særligt hvis det er i en sæson, hvor der er mange andre konfirmationer eller bryllupper. Du kan finde frem til forskellige selskabslokaler på internettet og aflægge dem et visit. Det kan nogle gange være svært at vurdere lokalet alene ud fra billeder, så derfor kan du besøge dem i virkeligheden og få taget nogle billeder. 

 

2. Bestil et cateringfirma

Du skal også sørge for at bestille mad til det selskab, som du skal afholde. Om det bare er lidt snacks, små forretter eller den helt store buffet, så skal du henvende dig til et erfaren cateringfirma. Her vil du kunne få leveret mad til passer til dine behov og til det selskab, du nu skal holde.

Hvis du har særlige ønsker eller allergener, de skal være opmærksomme på, så tag en personlig snak med cateringfirmaet. 

 

3. Få folk til at sætte et kryds i kalenderen

Det er med at være ude i god tid, når det kommer til særligt konfirmationer og bryllupper. Der er mange, der skal til en masse forskellige selskaber eller begivenheder i nogle af de populære måneder, såsom april, maj og juni. Derfor skal du allerede bede dine gæster om at sætte et kryds, så snart du har en dato.

Du kan bare invitere alle i en Facebook gruppe til at sætte et kryds. Og så kan du fremsende en faktisk invitation senere hen. 

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler