Lån penge online når du lige står og mangler

19 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du penge nu og her? Så kan du overveje at gribe din smartphone og ansøge om et online lån.

Hvad er fordelen ved at optage et online lån?

Den helt store fordel ved at optage et lån gennem en online låneudbyder er at det går stærkt. Når du ansøger om et online lån går der ikke mange timer fra du har søgt og til du har pengene på din konto. Alle låne ansøgninger bliver behandlet med det samme. Og hvis du opfylder betingelserne bliver din ansøgning også godkendt.

Det betyder at du med et online lån kan opnå øjeblikkelig likviditet. Umiddelbart er dette en stor fordel hvis du står og mangler penge på en fredag efter fyraften, og ikke har tid til at vente på at banken åbner.

Hvem kan optage et online lån?

Den næste fordel ved at optage online lån er at de banker og pengeinstitutter, som udbyder disse lån, som regel ikke stiller de store krav til ansøgeren. Du skal blot være bosat i Danmark, fyldt atten år, og have en god kreditværdighed.

lån

Alt dette kan verificeres ved hjælp af et gyldigt NemID. Er du i besiddelse af et sådant vil du altid kunne optage et online lån, for eksempel ved hjælp af din smartphone eller din laptop.

Er det risikabelt at optage et online lån?

Der er selvfølgelig altid en risko ved at optage et online lån – i hvert fald hvis du ikker er sikker på at du kan betale pengene tilbage, og hvis du benytter en tvivlsom låneudbyder.

Vælger du en bank eller et pengeinstitut som er registreret under Finanstilsynet, og dermed forpligtet til at følge de skarpe regler inden for området, kan du dog være sikker på at undgå uforudsete gebyrer eller pludseligt stigende renter al den stund du opretholder din del af aftalen.

Find dit lån på ikanobank.dk.

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler