Hvad koster en gulvafslibning?

20 april 2020
camilla_skoett

Drømmer du om at give trægulvet en kærlig behandling med en gulvsliber, så læs med her. Der er nemlig gode grunde til at få professionel assistance, og det behøver ikke at koste alverden.

Overvejer du at leje en gulvsliber i dit lokale byggemarked og gribe afslibningen an på egen hånd? Er du ferm på fingrene, og har du erfaring med tidligere projekter, er det ikke et problem – er du derimod helt grøn inden for gulvafslibning, så anbefaler vi, at du får hjælp fra professionelle.

Der er mange faldgruber, hvis du sliber gulvet på egen hånd, fx:

– Du risikerer at slibe gulvet ujævnt.

– Du risikerer at ødelægger lister og karme.

– Du får ikke slebet al overfladebehandlingen af.

–  Du vælger forkert efterbehandling.

Når ovennævnte fejl sker, skal der som regel en helt ny gulvafslibning til for at redde gulvet (hvis det er muligt), og det ender derfor hurtigt med at blive dyrere end først antaget.

Pris for en gulvafslibning

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad en gulvafslibning koster, og derfor bør du altid indhente tre forskellige tilbud. Sørg for, at tilbuddene inkluderer de samme ydelser – altså gulvafslibning, efterbehandling, materialer, arbejdsløn og moms – så de er sammenlignelige. 

Mange gulvvirksomheder tilbyder en fast pris per kvadratmeter, men hvis du vil have en seriøs pris, hvor du får mest mulig kvalitet for pengene, skal du vælge en fagspecialist, der giver prisen på baggrund af en besigtigelse af dit gulv. Alternativt risikerer du, at gulvafsliberen udfører arbejdet hurtigere, end hvad godt er, for at holde en god timepris.

På https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fredensborg/ kan du læse mere om gulvafslibning. Du får både et indblik i processen, finder ud hvordan du bedst forbereder dig og finder gode råd til valg af efterbehandling. Og så kan du naturligvis indhente et tilbud ved at kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om dine renoveringsdrømme.

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler