Find en bolig i det jyske

10 juni 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Skal du ud og finde en ny bolig, behøver du ikke se så træt ud, som rygtet ellers siger, at man kommer til, når man skal finde en ny lejebolig. I bund og grund skal du blot være villig til at flytte længere ud end en af de få storbyer, der findes i Danmark. 

Det er relativt nemt at finde en bolig i provinsen, og her får du ikke bare ofte en bedre og større bolig, den er ofte også billigere. Et af de steder du kan søge, er hos et boligselskab i Viborg. Udover en større og billigere bolig, er der mange andre fordele ved at flytte ud til en af yderkommuner.

boligselskab

Fordele ved at forlade storbyerne

Der er mange fordele ved at flytte ud i provinsen. Den ene fordel er selvfølgelig at du som regel kan få en bedre og billigere bolig. Ofte så meget at er i en familie med små børn, kan i vælge at en af jer kan få på deltid. Eller også kan der bruges tid på ens hobby eller købe en bedre bil. Mulighederne er mange. 

Provinskommunerne ved at der skal noget ekstra til for at tiltrække nye borgere, som kan være nervøse for om de kan få et job i nærheden eller om de er tvungne til at pendle. Noget der kan være svært, især hvis man har småbørn, der skal hentes i børnehave, vuggestue eller SFO.

Derfor gør kommunen en ekstra indsat, noget der er en til en fordel for alle aktører. De introducerer nye borgere, der har brug for et nyt job til områdets virksomheder. Det betyder at virksomheder, der på lige fod med nye borgere har færre problemer ved at flytte til området, da de ellers kan være bekymret om de kan tiltrække medarbejdere. Det er en fordel for boligselskaberne og kommunen får nye borgere.

Flere Nyheder

14. februar 2024

Hvad koster en maler